Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно 156-ца

Здравеите.нов съм и не съм сигорен дали мястото на тази тема е правино, и ако е така моля да бъда извенен.
    Въприсът ми е относно 156-ца.Възнамерявам да си купувам такава но незнам мн за тези коли а страшно мн ми харесват(направо съм влюбен в това возило и съм твардо решен че ще карам такова).Ще бъда мн благодарен на всеки то вас,които ми помогне с някаква информация.напримар колко е нормалния разход какъв двигарел да си тарся скапа ли е подражката,каква е цената на агренайите,добър изгор ли е това бижу,доволни ли сте и така нататък,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Сигурно ще ти направят забележка че темата не е за тук ,Аз съм с 156 2,0 харчи извънградско ~ 7-8л градско~ 11-12л частите са по-евтини от на БМВ ,върви много и доставя удоволствие ,ако си взимаш бензин вземи 2,0 ако си взимаш дизел 2,4 мощни са и не харчат чак толкова много ,има много легенди за Алфа че са некачествени ,че горят като тирове ,че имат невъзможно скъпи части не се хващай на тези приказки Успех!

Comment

Преди два месеца и аз се сдобих с такова возило и смело мога да ти кажа, че е добър избор! За подръжка наистина са по-скъпи от много други, но пък и качеството е в пъти по-високо от много други. Добре те е посъветвал колегата да си вземеш с голям мотор, аз лично избрах 2.4 jtd и разхода е почти в каталожните граници - 5.5/6.7/8.9 . А вървежа е мнодо добър!
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
      Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Благодаря ви за вниманието !!
        Melenikos мога ли га те попитам колко е взе твоята и коя година е

Comment

Първоначално публикувано от leanlow Покажи съобщение
          Благодаря ви за вниманието !!
          Melenikos мога ли га те попитам колко е взе твоята и коя година е
          Моята е 2001, 1.8TS 16V, 5400 обслужена, с каско до12.2009, нов съединител, наклатки спирачни дискове, но ме врътнаха с нови биели номера и направих ремонт на коляновия вал. Но пък той и двигателя си беше така или иначе за обслужване.
          И знай, че няма 156 на под 200 000км. Нищо, че на километражите пише по-малко.
          Сменил съм и ляв носач, сега ще сменя и десния

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
            Моята е 2001, 1.8TS 16V, 5400 обслужена, с каско до12.2009, нов съединител, наклатки спирачни дискове, но ме врътнаха с нови биели номера и направих ремонт на коляновия вал. Но пък той и двигателя си беше така или иначе за обслужване.
            И знай, че няма 156 на под 200 000км. Нищо, че на километражите пише по-малко.
            Сменил съм и ляв носач, сега ще сменя и десния
            Аз моята я взех на 102 000км., и освен стандартните неща по електрониката, обслужване и глезотий по колата не съм сменял нищо което да е развалено, така че всичко е до късмет и обикаляне.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Благодаря ви много

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Аз моята я взех на 102 000км., и освен стандартните неща по електрониката, обслужване и глезотий по колата не съм сменял нищо което да е развалено, така че всичко е до късмет и обикаляне.
                Качи я на комп и виж тия 102000 как стават 202000

Comment

Качи я на комп и виж тия 102000 как стават 202000
                  А на бас по едно меню от Италфеста и бутика водка, само кажи къде да дойда.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

А на бас по едно меню от Италфеста и бутика водка, само кажи къде да дойда.
                    Ще загубиш, а и водка не пия

Comment

Ще загубиш, а и водка не пия
                      Мислиш ли че не е проверена колата и си говоря наизуст. Само да допълня че колата я знаят Бобо и Румен от клубния на който и да се обадиш ще ти потвърди на колко километра е. Аз казах водка защото аз ПИЯ ВОДКА.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

И на мойта на компа излязоха реалните километри- тогава 112000км, сега 125000км. А за поддръжката, можеш да прочетеш в секцията за ремонти и цени на части за 156.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=3181
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Мислиш ли че не е проверена колата и си говоря наизуст. Само да допълня че колата я знаят Бобо и Румен от клубния на който и да се обадиш ще ти потвърди на колко километра е. Аз казах водка защото аз ПИЯ ВОДКА.

Човек,който заявява,че пие водка,определено заслужава уважение!Най-малкото не е лицемерен.С такъв и аз бих желал да се натряаскаме!
                          сега по темата!156 е кола,която много добре носи и 3.2 В6 мотора.За това и 2,0 да е ,само след 20 минути каране ти се струва,че мотора е слаб.Може много повече.Окачването е много сериозно.Държането на пътя перфектно.Проходимостта на заледено и в сняг е също изненадващо.
                          Накратко– взимай я!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Хе мерси само това чаках да чуя :P:P ЗИМАМ СИ!!!

Comment

Тия, които смятат, че частите са скъпи, сигурно правят аналог с коли от съвсем различен клас. За кола от класа на 156, мисля че поддръжката е дори по евтина. Аз лично смятам, че колите от този клас са А4 около 2000г,
                              BMW Е46, мисля беше, C класа....е такива. Ако сравняваме с Корса 1.1, 95-та година е друго.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                              X